BESØG MOSKEEN

RUNDVISNING OG OPLÆG

Moskéen kan, foruden en kort rundvisning i dens arkitektur, tilrettelægge et oplæg om generelle såvel som mere specifikke emner indenfor islam. Her er få eksempler på de mere populære emner:

  • Grundlæggende indføring i islam (tro/praksis)
  • Koranen og islamiske kilder
  • Intro til islams retninger
  • Muslim i Danmark
  • Filosofien bag islams lære
  • Eller kontakt os for tilrettelæggelse efter dit behov

Der vil efter oplægget være rig mulighed for at stille spørgsmål (også til andre emner).

FREDAGSBØN

Man er velkommen til at overvære en fredagsgudstjeneste (kl. 13.30-14.00). Denne består af fredagstalen, som typisk varer 20 minutter, og efterfølges af fællesbønnen. Påregn ankomst kl. 13.15. Talen er på urdu, og bliver oversat til dansk.

Det er også muligt at kombinere overværelsen af gudstjenesten med oplæg eller spørgsmål efterfølgende.

Mere info efter billedet

FOREDRAG UD AF HUSET

Foredrag om ovennævnte eller andre emner kan også arrangeres ud af huset i hele landet, til din uddannelsesinstitution, forening, arbejdsplads el. lign. Kontakt os for at høre nærmere

PROJEKT-OPGAVE

Går du i folkeskolen eller gymnasiet, studerer på universitetet eller anden uddannelses-institution, og skal skrive en opgave, er du også velkommen til at kontakte moskéen.

PRAKTISK INFO

Der er ingen tidsfrist for at booke et besøg eller foredrag, men jo bedre tid du er i, jo bedre mulighed for at reservere det tidspunkt, som passer dig. Vi anbefaler, at man afsætter 2 timer til et besøg for at give tilpas tid til oplæg og spørgsmål. Har du dog mindre tid, eller ønsker et længere forløb, kan vi også sagtens tilpasse besøget.

Moskéen baserer sig på frivilligt arbejde. Disse tilbud koster således ikke noget.

Nærmeste S-tog stationer er Friheden st., Hvidovre st. og Vigerslev allé st. Busserne 1A, 22, 132, 133 og 200S stopper i nærheden (15-20 min. med 1A fra Hovedbanegården)

BESØGS / ARRANGEMENTS ANSVARLIG

Imaduddin Mailk (+45 42 66 42 67) / Mohammad Akram Mehmood (+45 60 21 33 35)

kontakt@alislam.dk